Let's Connect | Terugblik

Marcel Van Oirschot van Hunt & Hackett, Ian van Krieken van Royal Brinkman en Bert Feskens van Cyberweerbaarheidscentrum Greenport waren te gast bij Letโ€™s Connect om ons meer te vertellen over de noodzaak om Cybersecurity een hogere prioriteit te geven. Dit jaar sluit ook Innovation Quarters aan bij de organisatie van Let's Connect. Met elkaar hebben we een toast uitgebracht op het nieuwe jaar!

Let's Connect - toast 2.JPG

๐—˜๐—ฒ๐—ปย ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—นย ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ฒย ๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐˜†๐˜€:
๐ŸŒฟย Wees voorbereid op een cyberincident, weet wie je moet bellen, en hoe te handelen;
๐ŸŒฟย Zorg voor een goed wachtwoordbeleid, complex is niet nodig, een lang wachtwoord wel;
๐ŸŒฟย Cybercrime is heel erg veranderd in de afgelopen decennia, georganiseerde misdaad is hier bijna altijd bij betrokken.
๐ŸŒฟย Rusland hackt je bedrijf, China koopt de informatie
๐ŸŒฟย Door digitalisering zijn we veel afhankelijker geworden, hierdoor zijn we bereid meer te betalen als we slachtoffer zijn geworden.
๐ŸŒฟย Cybersecurity is niet alleen IT; Houdt je medewerkers alert. Systemen kunnen cybercrime tegenhouden, maar je medewerkers zorgen ervoor dat ze buiten de deur blijven.
ย 
๐—ญ๐—ถ๐—ฒ๐—ปย ๐˜„๐—ฒย ๐—ท๐—ฒย ๐—ฏ๐—ถ๐—ทย ๐—ฑ๐—ฒย ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒย ๐—Ÿ๐—ฒ๐˜โ€™๐˜€ย ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜?
Op woensdag 1 februari zijn we weer terug met een nieuwe Letโ€™s Connect!

Ben jij erbij?ย Meld je aan viaย โžก๏ธย https://form.jotform.com/230113789966365

Bekijk hier de presentaties van onze sprekers

Marcel Van Oirschot van Hunt & Hackett deelt graag zijn open en duidelijke mening over hoe we ons als BV Nederland beter moeten beveiligen om onze technologie en kennis binnen de landsgrenzen te houden; Bekijk zijn presentatie via deze link.

Ian van Krieken neemt namens Royal Brinkman de aanwezigen mee in de beweegreden waarom er serieuze investeringen zijn gedaan in de digitale beveiliging en deelt ook zijn ervaringen; Bekijk zijn presentatie via deze link.ย 

Het aantal cyberaanvallen stijgt. Dat heeft voor bedrijven in het tuinbouwcluster grote gevolgen. Bert Feskens van Cyberweerbaarheidscentrum Greenport vertelt hoe zij bedrijven helpen om hun cybersecurityniveau te vergroten; Bekijk zijn presentatie via deze link.