Schenkeveld

Op de nieuwe locatie van trostomatenteler Schenkeveld in Rijsenhout is door TAKS Handling Systems een compleet logistiek systeem opgebouwd dat in de toekomst eenvoudig verder kan worden uitgebreid.

Avag-SchenkeveldRijsenhoutNieuw.jpg

Schenkeveld is een oer-Hollands bedrijf dat volop in groei is. Met veel lef wordt op vooruitstrevende wijze geïnvesteerd en uitgebreid. En hiervoor deed het bedrijf al meerdere malen een beroep op TAKS Handling Systems. Voor de locatie Rijsenhout stelden we een compleet logistiek trostomatensysteem samen dat geschikt is voor 4 kassen van elk 11 hectare.

Dit systeem, dat geschikt is voor meerdere soorten fust, bestaat uit onder meer afduwers, bufferbanden, ontstapelaars, afweeglijn, palletisers en een terugzetsysteem voor lege dozen en kisten met afval. Ook beschikt het over geavanceerde tracking & tracing dat werd ontwikkeld in samenwerking met Nitea. De capaciteit bedraagt zo’n 2400 dozen (300x400mm) per lijn per uur. Door de modulaire opbouw kan het systeem eenvoudig per fase en kas worden uitgebreid.

Oplossing & Resultaat

Het nieuwe logistieke systeem is volledig aangepast aan en ingepast in de wensen van Schenkeveld op deze specifieke locatie. Dit meedenken, de betrouwbaarheid van TAKS Handling Systems en onze servicegerichtheid waren belangrijke en doorslaggevende aspecten voor Schenkeveld in hun keuze voor ons bedrijf.

Contact met Schenkeveld

Bedrijfsnaam: Schenkeveld
Teelt: trostomaten
Oppervlakte: 44 hectare
Plaats: Rijsenhout
Oplossing: compleet logistiek systeem voor trostomaten

Vergelijkbare cases