Magnit

Magnit is de grootste retailer van Rusland met ruim 8.500 supermarkten. Het project dat Certhon voor de keten heeft gebouwd bestaat uit twee fasen van twintig hectare en is ingericht voor de teelt van komkommers.

Foto_Project_Magnit2.jpg

Gebouwde systemen

De keten is opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkantoor in de Zuid- Russische stad Krasnodar. Per 31 mei 2014 heeft Magnit 23 distributiecentra en ruim 8.500 supermarkten in meer dan 1.905 steden

Het project bestaat uit twee fasen van twintig hectare en is ingericht voor de teelt van komkommers. De glazen kas die in de eerste fase is gebouwd, is 14.256 m2 groot en is volledig ingericht voor opkweek werkzaamheden. Het project is verdeeld in drie verschillende afdelingen, waarvan één de technische ruimte. De hele kas is ingericht met opkweektafels en groeilicht.


Bijzonderheden

Aangezien Certhon alle disciplines in huis heeft, werd het verantwoordelijk voor het ontwerp en leveren en installeren van alle technische installaties. De agronomische begeleiding tijdens en na oplevering van het project onderstrepen de ROI- key filosofie; het begeleiden van klanten van het begin tot het eind.

Contact met Certhon

Bedrijfsnaam: Certhon
Teelt: Komkommers
Oppervlakte: 40 ha.
Plaats: Rusland
Oplossing: ROI-key project

Vergelijkbare cases

Geen items