Certhon

Certhon ontwerpt en realiseert moderne kassen voor de glastuinbouwsector en is innoverend in de ontwikkeling van groeicellen en technische installaties.
Logo Certhon_greenhouse.jpg

Door constructie-, klimaat-, water- en elektrotechniek te verbinden met agronomie hebben wij de kennis en expertise in huis om onze klanten de best passende oplossingen te bieden. Hierdoor kunnen wij onze klant totaaloplossingen bieden. De kas, groeicel en installaties zijn altijd perfect geïntegreerd. Rendement staat hierbij voorop, omdat wij net als onze klanten ambitieus zijn en tot de wereldtop willen behoren. Dit bereiken we aan de hand van onze ROI-key filosofie; van begin tot eind begeleiden wij onze klanten in de belangrijke keuzes. Door de kennis van onze specialisten, in combinatie met ons omvangrijke netwerk, weten we alles van zaad tot plant.

Met onze producten hebben wij antwoorden op wereldwijde vraagstukken als: Hoe ziet de wereldwijde voedselvoorziening er met een groeiende wereldbevolking in 2030 uit? Hoe gaan we om met de toenemende waterschaarste problematiek? Groeit sierteelt straks zonder daglicht? Door constructie-, klimaat-, water- en elektrotechniek te verbinden met agronomie hebben wij díe kennis en expertise in huis om onze klanten de best passende oplossingen te bieden. Rendement staat daarbij voorop, omdat wij net als onze klanten ambitieus zijn en tot de wereldtop willen behoren. For food. For flowers. For sure."

Contact Certhon

Bedrijfsnaam: Certhon
Adres: ABC Westland 555, 2685 DG, Poeldijk
Website: www.certhon.com
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 225080
E-mailadres: info@certhon.com