Certhon

De voedseltransitie biedt grote uitdagingen. Certhon ziet vooral kansen en biedt diverse oplossingen: Turnkey Greenhouses, Indoor Farming en Robotica, om alles te kunnen telen, waar dan ook ter wereld.
Certhon_Logo_detailpagina.jpg (1)

Growing anything, anywhere. For everyone.

Tomaten in de woestijn, sla in Noord-Amerika en aardbeien in Hong Kong. Het is mogelijk. En Certhon bewijst het keer op keer. Nieuwe mogelijkheden, betere resultaten en meer opbrengsten. Want wanneer je slimme technologie en plantwetenschap combineert met de wil om de meest complexe uitdagingen aan te gaan, oogst je resultaat.

Certhon overdenkt de kijk op de voedselsystemen. Om ze beter te maken. De voedseltransitie biedt grote uitdagingen. En zij ziet vooral kansen. Natuurlijk verander je systemen niet in een dag, en zeker niet alleen. Certhon werkt elke dag samen met telers, onderzoekers, investeerders en andere innovators aan een beter systeem.

 

  • Lokaler – Elk gewas waar ook ter wereld klimaatonafhankelijk telen dankzij de meest geavanceerde kennis en techniek.
  • Gezonder – Meer nutriënten en verser, lokaler voedsel dankzij onderzoek en techniek.
  • Duurzamer – Duurzame klimaat- en energiesystemen en emissie-vrij te telen door all-electric systemen.
  • Veiliger – Door schone, autonome en hygiënische teelt- en oogstoplossingen.

Meer informatie? www.certhon.com

 

“Stel je een wereld voor die niet gebonden is aan regels. Waar alles kan worden geteeld, waar dan ook. Ongeacht het seizoen of het klimaat. Een wereld waar iedereen toegang heeft tot gezond, veilig en duurzaam voedsel. Bij Certhon veranderen we voedselsystemen van binnenuit.”

Contact Certhon

Bedrijfsnaam: Certhon
Adres: ABC Westland 555, 2685 DG, Poeldijk
Website: www.certhon.com
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 225080
E-mailadres: info@certhon.com