Jac. Oudijk Gerbera's

Een doordacht orderverwerkingssysteem van Flier Systems helpt Oudijk dagelijks 150.000 tot 300.000 bloemen te verwerken.

AVAG_Flier_Jac Oudijk.png

De case

Flier Systems realiseerde een dubbele rollenbaan die de emmers met gerbera's, via scanners en QR-codes, naar vijf afleverplekken stuurt. Bij elke plek is ruimte om voor vijftien klanten gerbera's op soort te zetten.

Doormiddel van dit systeem kan Jac. Oudijk probleemloos dagelijks ruim 150.000 tot 300.000 duizend bloemen verwerken. Het hele proces is efficiënter geworden, waardoor de werkdruk afnam en het rendement steeg.

De behaalde resultaten

Na de implementatie van het systeem schoten de foutmarges omlaag, ging de snelheid omhoog en zijn er twee FTE bespaard. Hierdoor kan het systeem in een aantal jaar terugverdiend worden.

  • Geen fouten
  • Hogere capaciteit
  • Twee FTE bespaard

De toegevoegde waarde

Met onze unieke werkwijze FL'EX hebben we, door het stellen van de juiste vragen, samen met Jac. Oudijk ontdekt wat zij nodig hebben om een betere leverancier te worden.
Door die behoefte en onze expertise te bundelen heeft Jac. Oudijk een uniek orderverwerkingssysteem waarmee zij klanten betrouwbaarheid en efficiëntie kunnen garanderen.

 

"Met het orderverwerkingssysteem van Flier Systems garanderen wij de klant van de klant efficiënte en foutloze leveringen.”

Dirk-Jan Oudijk, Jac. Oudijk

Contact met Jac. Oudijk Gerbera's

Bedrijfsnaam: Jac. Oudijk Gerbera's
Teelt: Gerbera's
Oppervlakte: 7 hectare
Plaats: Moerkapelle

Vergelijkbare cases