Arcadia Chrysanten

Arcadia is gespecialiseerd in de teelt en vermarkting van 25 soorten pluischrysanten. In Westland zijn drie vestigingen in De Lier en één in Kwintsheul gevestigd. De vijfde vestiging is in De Kwakel, vlak onder Aalsmeer. Arcadia is snel gegroeid de afgelopen jaren en inmiddels komt 35% van de Nederlandse pluischrysanten bij Arcadia vandaan.

Arcadia 7.JPG

Bij locatie Woudtzicht in De Lier is de bouw van de nieuwe kas van 3,4 ha in volle gang. De kas is een uitbreiding van de bestaande locatie. Begin april is gestart met de bouw van de kas en inmiddels ligt het eerste glas er op. Ook wij zijn gestart met de werkzaamheden. Wij zijn bij dit nieuwbouw project verantwoordelijk voor de elektro- en watertechnische installaties en assimilatiebelichting. De uitdaging bij dit project is dat alles in de bestaande kas door moet blijven gaan.

Bij de in 2015 nieuw gebouwde locatie aan de Burgemeester van Doornlaan in De Lier werkt Arcadia volgens Het Nieuwe Telen en dit bevalt goed. Een gasreductie van 20% is hier al behaald. Bij de nieuwe locatie zal daarom ook volgens Het Nieuwe Telen gewerkt gaan worden. Arcadia wil hiermee zowel de techniek als de teelt optimaliseren en Stolze denkt hierin mee om samen tot de meest energiezuinige oplossingen te komen. Als alles volgens planning verloopt, wordt de nieuwe kas vanaf eind juli in gebruik genomen.

Contact met Arcadia Chrysanten

Bedrijfsnaam: Arcadia Chrysanten
Teelt: Pluischrysanten
Oppervlakte: 34.000 m2
Plaats: De Lier, Nederland
Oplossing: Elektro- en watertechnische installatie en assimilatiebelichting

Vergelijkbare cases

Geen items