Stolze

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de tuinbouw. Met ruim 100 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektro-, water-, belichtingstechniek en hogedruknevel.
Stolze_Logo_detailpagina.jpg

Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een goed bereikbare locatie centraal in Westland. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat wij ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel van dienst kunnen zijn met technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.

In de afgelopen decennia heeft Stolze, zowel nationaal als internationaal, veel projecten voor tuinbouwbedrijven en andere tuinbouw gerelateerde ondernemingen gerealiseerd. Tevens zijn wij actief op het gebied van utiliteit. Wij kunnen onze vier disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject.

Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, belichting en hogedruknevel heel bewust samengevoegd. Wij zijn van mening dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines.

YOUR IDEA, OUR SOLUTIONS

Bij Stolze is geen enkele installatie standaard, omdat wij uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is. Meestal vereist de teelt specifieke aanpassingen aan installaties. Nog belangrijker zijn de specifieke wensen van de ondernemer. Hij weet als geen ander hoe zijn installaties moeten werken. Wij bundelen de wensen van u als klant en de kennis van Stolze. Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau voor uw bedrijf.

ONDERSCHEIDEND IN SERVICE

Na het ontwerp van een installatie voeren wij een project van start tot oplevering in eigen beheer uit. Met hoofdzakelijk eigen mensen en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen, zorgen wij voor een vlekkeloze inbedrijfstelling en bieden wij u een heldere oplevering met alle benodigde instructies. Vanzelfsprekend staat onze serviceafdeling na de oplevering 24 uur per dag voor u klaar. Bij een storing helpen we u dus snel weer in bedrijf.

"Wij bundelen de wensen van de klant en de kennis van Stolze. Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau voor uw situatie."

Contact Stolze

Bedrijfsnaam: Stolze
Adres: Bandijkweg 2, 2676 LJ, Maasdijk
Website: www.stolze.nl
Telefoonnummer: +31(0)174 - 513779
E-mailadres: info@stolze.nl