Agro-Invest

Agro-Invest beheert verschillende landbouwbedrijven en kassen in Rusland, en is gevestigd in Moskou. In opdracht van Agro-Invest zijn er 20 ha. kassen gebouwd in de omgeving van Kaluga.

Foto_Project_Agro_Invest.jpg

De lokale overheid streeft naar diversificatie van de plaatselijke economie door in te zetten op de teelt van tomaten, komkommers en bladgewassen. Het doel is om in de toekomst zelfvoorzienend te worden wat betreft de productie van groenten. De kassen zijn volledig uitgerust voor de productie van tomaten en komkommers. Er is ruimte voor de opkweek van jonge planten, zaailingen en kruidenteelt.

De teeltruimte is volledig uitgerust met systemen voor verwarming, hogedrukverneveling, bovenberegening, druppelbevloeiing, substraatteelt, CO2-distributie, bovenbelichting, tussenbelichting en scherming.

De ruimtes die bestemd zijn voor opkweek en kruidenteelt werden uitgerust met aluminium roltafels, en voorzien van eb- en vloedsystemen voor de irrigatie. De opvang van regenwater, het hergebruik van afvoerwater en de zuivering van bronwater zijn hierbij inbegrepen. Het ketelhuis is uitgerust met vier CHP's. Daarnaast staan in dit gebouw vier heetwaterketels.

Uitdaging

De lokale overheid heeft tot doel om in de toekomst zelfvoorzienend te worden voor wat betreft de groenteproductie. Men streeft naar diversificatie van de plaatselijke economie door in te zetten op de teelt van tomaten, komkommers en bladgewassen. 

Oplossing/resultaat

Met het bouwen van 20 ha. kassen voor de teelt van tomaten, komkommers, opkweek van jonge planten, zaailingen en kruidenteelt draagt Agro-Invest bij aan het doel van de locale overheid om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn.

 

Contact met Dalsem

Bedrijfsnaam: Dalsem
Teelt: Tomaat, komkommers, jonge opkweek planten
Oppervlakte: 20.000m2
Plaats: Kaluga
Oplossing: Volledig uitgeruste kassen voor productie van tomaten en komkommers

Vergelijkbare cases

Geen items