Dalsem

Dalsem is specialist in complete hightech glastuinbouwprojecten.
Dalsem_Logo_detailpagina.jpg

Wij ontwerpen, fabriceren en leveren complete kassen, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Omdat wij alle disciplines in huis hebben, is Dalsem in staat om turnkey-projecten te realiseren.

Dat betekent dat wij niet alleen de kasconstructie, maar ook alle aanverwante systemen zelf produceren in Den Hoorn. Denk hierbij aan de installaties voor verwarmen, koelen, irrigatie en electra. Maar ook de aansturing van luchtramen, schermen en bijvoorbeeld bemestingsunits.

Alles in één hand betekent voor onze klanten: eenduidige communicatie, één aanspreekpunt én een besparing in tijd en kosten. 

De veelzijdigheid in technische mogelijkheden maakt Dalsem tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van turnkey glastuinbouwprojecten in de wereld. Een glastuinbouwproject van Dalsem betekent een hogere en snellere productie van topkwaliteit. Onze ervaring beperkt zich niet tot een enkel segment van de glastuinbouw of tot specifieke klimaatzones. Zowel in de glasgroenten, snijbloemen als potplanten hebben we in de afgelopen jaren aansprekende projecten gerealiseerd in alle delen van de wereld. 

Alles in één hand betekent voor onze klanten: eenduidige communicatie, één aanspreekpunt én een besparing in tijd en kosten."

Contact Dalsem

Bedrijfsnaam: Dalsem
Adres: Woudseweg 9, 2635 CG, Den Hoorn
Website: www.dalsem.com
Telefoonnummer: +31 (0)15 - 2695800
E-mailadres: info@dalsem.nl