HortiTalent 2025

Op 12 juni bruist de RAI Amsterdam van innovatie tijdens de GreenTech, dé beurs voor tuinbouwtechnologie en innovatie. Studenten van MBO, HBO en WO zijn die dag van harte welkom bij HortiTalent, georganiseerd door AVAG in samenwerking met de RAI. HortiTalent is een speciaal programma voor studenten op MBO, HBO en WO niveau. We willen jou kennis laten maken met de vele mogelijkheden die de tuinbouwsector te bieden heeft. In Nederland is de tuinbouwsector een wereldwijde koploper die blijft groeien, wat betekent dat er volop carrièremogelijkheden zijn.

Waarom HortiTalent?

  • Ontdek de wereld van de tuinbouwtechniek: Maak kennis met de wereld van de Nederlandse tuinbouwtechniek, een sector die wereldwijd vooroploopt en volop groeit.
  • Maak kennis met topbedrijven: Ontmoet tal van innovatieve bedrijven en leer over de diverse carrièremogelijkheden die de sector te bieden heeft.
  • Ontmoet professionals: Kom op de beursvloer in contact met de professionals uit de sector.
  • Verken de mogelijkheden: Ontdek welke stages, banen of onderzoeksopdrachten er mogelijk zijn in deze sector. 

Enthousiast geworden?

Ben jij een ambitieuze student en wil jij meer weten over greenhouse technology? Dan is HortiTalent dé kans voor jou om deze boeiende wereld te ontdekken! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lianne Berkhoudt via communicatie@avag.nl. Begin volgend jaar zal de registratiepagina online komen. Zien we je dan?

HortiTalent is powered by

AVAG - GreenTech - Katapult