VB Group

VB Greenhouses is actief in het ontwerp en de realisatie van complete en moderne hightech tuinbouwcomplexen waar ook ter wereld.
VB_Logo_detailpagina.jpg

VB Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen waaronder VB Greenhouses, VB Climate, VB Projects, VB Geo Projects en VB Montage; specialisten op hun eigen terrein, die zelfstandig opereren, maar hun expertise ook regelmatig delen.

VB Greenhouses is actief in het ontwerp en de realisatie van complete en moderne hightech tuinbouwcomplexen waar ook ter wereld. Het optimaliseren van groeicondities is het werkterrein van VB Climate. VB Climate ontwerpt en installeert duurzame verwarmings- en koelinstallaties voor de (inter)nationale glastuinbouw. VB Projects onderscheidt zich met creatieve concepten en inventieve oplossingen voor de bouw- en installatiebranche, zoals het realiseren van veldverwarming in diverse nationale en internationale voetbalstadions. VB Geo Projects richt zich op de toepassing van geothermie in te tuinbouw. VB Montage verzorgt installatie- en montagewerkzaamheden voor de door VB Group geleverde technische installaties.

De activiteiten verschillen, maar voor alle organisaties geldt dat zij een slagvaardige, praktische instelling hebben en gericht zijn op geavanceerde oplossingen. Alle bedrijven van VB Group staan bekend om hun betrouwbaarheid en servicegerichte instelling, waarbij het maximale rendement van de investering centraal staat.

"VB Group is een internationaal opererend bedrijf. Onze expertise wordt overal ter wereld gewaardeerd."

Contact VB Group

Bedrijfsnaam: VB Group
Adres: Jogchem van der Houtweg 4, 2678 AG, De Lier
Website: www.vb-group.nl
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 522222
E-mailadres: info@vb-group.nl