Voorn Rozen

Wanneer Valentijn voor de deur staat bij rozenkwekerij Voorn Rozen is het belangrijk dat alles vlotjes verloopt. De productie piekt in deze tijd van het jaar en alle rozen moeten op tijd bij de klant zijn. Juist voor deze drukke periodes van het jaar heeft Frank Voorn voor Codema SDF gekozen.

AVAG_Codema_Voorn Rozen.jpg

Frank Voorn: “Met SDF ben ik in staat realtime mijn verkoopbare voorraad met de markt te delen. Wanneer er een order wordt geplaatst op een platform of andere digitale koppeling, telt deze automatisch van mijn verkoopbare voorraad af. Dit slimme systeem koppelt automatisch met mijn verkooporganisatie Flower Support. Hierdoor ben ik een stuk minder tijd kwijt aan de verwerking van alle orders, en hoef ik nooit klanten teleur te stellen. Juist in deze economisch voorspoedige tijden is het extra belangrijk om alle processen op orde te hebben. SDF is hier een betrouwbare partner bij. Ik hoop dat we dit jaar weer een hoop mensen blij kunnen maken met onze prachtige rode rozen.”

Voorn Rozen en Flower Support

Voorn Rozen is een rozenkwekerij uit Luttelgeest. Voorn Rozen teelt hoge kwaliteit Grand Prix rozen die over de hele wereld worden verkocht. Sales en Marketing organisatie Flower Support  is verantwoordelijk voor de afzet. Dankzij de realtime voorraadkoppelingen die Flower Support heeft opgezet met Codema SDF, kan Flower Support het gehele aanbod beheren van in totaal 4 rozenkwekers. De orders die geplaatst worden gaan automatisch naar de EAB pakketten van de verschillende kwekers.

 

Contact met Voorn Rozen

Bedrijfsnaam: Voorn Rozen
Teelt: Rozen
Plaats: Luttelgeest
Oplossing: Realtime voorraadkoppelingen

Vergelijkbare cases