SortiPack

SortiPack® automatiseert het proces van het sorteren en verpakken van verschillende soorten fruit en groenten zonder menselijke tussenkomst.

SortiPack_3D_AVAG.jpg

SortiPack® is een modulair systeem voor het automatisch rangschikken, sorteren en verpakken welke Crux Agribotics in 2019 met succes heeft gelanceerd. SortiPack kan worden aangepast om verschillende gewassen, groenten en fruit te verwerken.

De visie, het machinaal aanleren van sorteer- en sorteeralgoritmen kan worden hergebruikt omdat het modulair is ontworpen. De grijpertechnologie en het handlingconcept kunnen per type product en verpakking geoptimaliseerd worden. SortiPack biedt ultieme flexibiliteit, verlaagt de kosten en de afhankelijkheid van menselijke arbeid en stelt telers in staat om de capaciteit te vergroten doordat het systeem consistent werkt, op een meer hygiënische manier en het product volume en gewicht per verpakking optimaliseert.

Het systeem kan 24 uur per dag, 7 dagen per week werken en daarnaast zijn alle gegevens beschikbaar voor analyse of om de opbrengst te voorspellen. Omdat het systeem gebaseerd is op een zelflerende architectuur, gebruikt het de feitelijke productgegevens ook om proactieve feedback te geven over de instellingen, zodat telers de sorteer- en sorteerinstellingen kunnen aanpassen om de opbrengst te optimaliseren en de verspilling te verminderen.

Vergelijkbare cases

Geen items