Haisheng - tomaten

De klant, Shaanxi Haisheng, is een gerenommeerde bekende onderneming in China. Het bedrijf is vooral actief in de fruitteelt en de productie van vruchtensappen op basis van concentraat. Sinds een jaar ligt de focus ook op groenten en fruit in kassen.

Foto_Haisheng.jpg

Voor Shaanxi Haisheng verschuift de focus van fruitteelt ook naar groenten en fruitteelt in kassen. Naar aanleiding van deze vraag is een turn-key project opgeleverd. 

Bij de realisatie van dit project is gekozen voor een 12 ha. turn-key Ultra-Clima project inclusief opkweekruimte voor de jonge groenteplanten.

Dit is het eerste project in China dat op deze manier gerealiseerd wordt. Met het Full-Service Grow Concept zal gedurende drie jaar begeleiding gegeven worden.

Uitdaging

De klant, Shaanxi Haisheng, was gespecialiseerd in de de fruitteelt en de productie van vruchtensappen op basis van concentraat. Vanwege de uitbreiding naar de groenteteelt, wilde men een kas bouwen waarbij van de nieuwste technologieën gebruik gemaakt kan worden.

Oplossing/resultaat

Shaanxi Haisheng is erg innovatief en altijd op zoek naar de nieuwste technologieën. Dus de keuze voor een Ultra-Clima-kas was een logische keuze. Niet alleen vanwege de technologie en het klimaat maar ook omdat de Chinese autoriteiten veel waarde hechten aan voedselveiligheid.

Full Service Grow Concept

ClimaConnect, dochteronderneming van KUBO, zal zich volledig richten op het ontwikkelen en trainen van de organisatie en het ondersteunen van de dagelijkse operatie. Dit bestaat uit diensten zoals data monitoring en -analyse, teeltmanagement, teeltadvies en kwaliteitsmanagement. Daarbij zal het monitoring platform van ClimaConnect als instrument gebruikt worden door betrokken telers, teeltadviseurs en data analisten met als doel het beste rendement uit de kapitaalinvestering te halen.

Contact met KUBO Greenhouse Projects B.V.

Bedrijfsnaam: KUBO Greenhouse Projects B.V.
Teelt: tomaten
Oppervlakte: 12 ha.
Plaats: Ping Liang

Vergelijkbare cases

Geen items