Finka, United Farms

Het bedrijf Finka United Farms in Mexico, teelt tomaten en komkommers op een oppervlakte van 30 ha., verdeeld over drie locaties.

Finka-3.png

Uitdaging

Met drie locaties die samen bijna 30 ha aan kassen omvatten en waar zo'n 500 mensen werken, is het een hele klus om ieders activiteiten bij te houden. United Farms heeft als uitdaging om het bedrijf te runnen met zo weinig mogelijk mensen. Daarbij wil men het inkomen bij de bestaande medewerkers maximaliseren. Daarvoor is het noodzakelijk om prestaties inzichtelijk te maken, zodat personeel efficiënter ingezet kan worden en iedereen correct betaald krijgt. Om tot nog meer efficiëntie te komen wil United Farms ook een gezonde competitie stimuleren waarbij resultaten met elkaar vergeleken kunnen worden.

 

Oplossing

United Farms maakte voor klimaat- en energiebeheersing, watergift en waterontsmetting al gebruik van HortiMaX technologie. Door de toevoeging van de HortiMaX Productive Labor en Management software krijgt men inzicht in de prestaties per kas en zijn de prestaties van kassen met elkaar te vergelijken. In Productive zag de klant een flexibele oplossing die grotendeels naar eigen wens ingericht kan worden. Door nauwe samenwerking met HortiMaX zijn wensen nog meer naar de Mexicaanse markt geparametriseerd, waardoor de software ‘past als een jas’.

Resultaat

United Farms maakte voor klimaat- en energiebeheersing, watergift en waterontsmetting al gebruik van HortiMaX technologie. Door de toevoeging van de HortiMaX Productive Labor en Management software krijgt men inzicht in de prestaties per kas en zijn de prestaties van kassen met elkaar te vergelijken. In Productive zag de klant een flexibele oplossing die grotendeels naar eigen wens ingericht kan worden. Door nauwe samenwerking met HortiMaX zijn wensen nog meer naar de Mexicaanse markt geparametriseerd, waardoor de software ‘past als een jas’.United Farms maakte voor klimaat- en energiebeheersing, watergift en waterontsmetting al gebruik van HortiMaX technologie. Door de toevoeging van de HortiMaX Productive Labor en Management software krijgt men inzicht in de prestaties per kas en zijn de prestaties van kassen met elkaar te vergelijken. In Productive zag de klant een flexibele oplossing die grotendeels naar eigen wens ingericht kan worden. Door nauwe samenwerking met HortiMaX zijn wensen nog meer naar de Mexicaanse markt geparametriseerd, waardoor de software ‘past als een jas’.

Contact met Ridder

Bedrijfsnaam: Ridder
Teelt: tomaten en komkommers
Oppervlakte: 30 ha.
Plaats: Queretaro AgroPark, Mexico
Oplossing: HortiMaX technologie met HortiMaX Productive Labor en Management software

Vergelijkbare cases

Geen items