Henk Verbakel treedt toe tot bestuur AVAG

Henk Verbakel, CEO van Havecon Horticultural Projects en daarnaast partner van het tuinbouwconsortium Atrium Agri treedt toe tot het bestuur van de branchevereniging van de tuinbouwtechniek, AVAG. Deze aankondiging is vandaag, dinsdag 22 juni, tijdens de algemene ledenvergadering van de AVAG gedaan. Henk Verbakel volgt hiermee Jeroen Smiemans van Smiemans Projects op, die deze rol 4,5 jaar heeft vervuld.

Henk Verbakel .jpg

Het AVAG bestuur ziet het als een versterking dat één van AVAG’s grootste turnkey-kassenbouwers én partner van Atrium Agri toetreedt tot het bestuur. “Verbakel heeft zijn sporen verdiend en is een ondernemer pur sang; voor de AVAG een zeer mooie aanwinst” aldus voorzitter Annie van de Riet.

Dat met de toetreding van Verbakel ook één van de mensen achter Atrium Agri zitting in het bestuur neemt, ziet Van de Riet als plus . “Zij hebben het als groep in relatief korte tijd weten te presteren om een groot aantal bedrijven intensief samen te laten werken, elkaars krachten te bundelen en marktkracht te creëren, maar daarbij toch allen hun eigen entiteit te behouden”.

 

Verbakel over zijn toetreding: “Vanuit mijn rollen als CEO van Havecon en partner van Atrium Agri kan ik binnen de diverse, actieve AVAG werkgroepen vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bekijken en oppakken. Bovendien hoop ik met mijn internationale ervaring en netwerk de bekendheid en slagkracht van AVAG wereldwijd verder op de kaart te zetten.  Ik kijk er dan ook erg naar uit om als bestuurslid een actieve bijdrage te mogen leveren aan de belangenbehartiging van de sector binnen een vereniging als AVAG”.