Ventiguard 75ste lid van AVAG

Ventiguard sluit per mei aan bij branchevereniging AVAG. Ventiguard is specialist op het gebied van insectengaassystemen voor de tuinbouw. Zij worden daarmee het 75ste lid van de branchevereniging.

Ventiguard 75ste lid van AVAG.jpg

 

De vereniging viert volgend jaar haar 60-jarig jubileum en is inmiddels niet alleen de vereniging voor kassenbouwers. AVAG-leden houden zich bezig met alle techniek in de kas, zij leveren het volledige pakket aan kennis en techniek voor maximale productie en rendement.
“De producten van Ventiguard sluiten goed aan bij de behoefte aan de vermindering van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Een belangrijk topic. Daarom ben ik trots op de aansluiting van Ventiguard” aldus voorzitter Annie van de Riet.
Laurens Besemer - Managing director van Ventiguard , “De steeds verder gaande integratie van insectengaas in tuinbouwprojecten vraagt om nauwere samenwerking met de kassenbouwer en installatiebedrijven. Het lidmaatschap van AVAG draagt bij aan een intensievere samenwerking”.

 

Over AVAG

AVAG is dé organisatie waar 75 Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van Innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas in elk klimaat.