Wageningen University Urban Greenhouse Challenge

Deelnemende bedrijven gezocht voor de 3e editie van de innovatie- en ondernemerscompetitie waarbij alle studenten van de Wageningen University en andere internationale Universiteiten de kans krijgen om hun eigen ideeën en innovaties rondom het thema Urban Greenhouse Challenge voor de betreffende opdracht in te dienen.

Urban Greenhouse challenge 3.jpeg

In november 2021 start de 3e editie van de innovatie- en ondernemerscompetitie waarbij alle studenten van de Wageningen University en andere internationale Universiteiten de kans krijgen om hun eigen ideeën en innovaties rondom het thema Urban Greenhouse Challenge voor de betreffende opdracht in te dienen. Ze krijgen gedurende een aantal maanden coaching en feedback van partners (online & offline) om hun projecten verder uit te werken en leren tegelijkertijd partnerbedrijven kennen binnen het kader van loopbaanoriëntatie (en/of samenwerkingen m.b.t. startups). Daarnaast hebben bedrijven ook de mogelijkheid om eigen vraagstukken in te dienen.

Voor deelnemende bedrijven is het een uitgelezen mogelijkheid om binnen het zeer internationale ecosysteem van de Wageningen University te komen, intensief in contact te zijn met intrinsiek gemotiveerde studenten en biedt de competitie volop exposure mogelijkheden op- en rondom de campus.

Is uw interesse gewekt dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de organisatie, Ruud van Lottum (ruud@urbangreenhousechallenge.nl of via 06-40699935). 

Meer informatie treft u via de website.