Ton van Mil nieuw bestuurslid bij AVAG

AVAG verwelkomt Ton van Mil (Royal Brinkman) in het bestuur. Tijdens de algemene ledenvergadering van 23 juni werd Van Mil als nieuw bestuurslid benoemd. Hij neemt de functie over van Ronald Begelinger (Patron Agri Systems), die deze rol 6 jaar met enthousiasme heeft vervuld.

“Het AVAG-bestuur ziet in Van Mil een versterking van het bestuur. Hij is een strategisch denken en een verbinder. Samen met zijn kennis en achtergrond is dit een uitstekende basis voor een goede opvolging” aldus Annie van de Riet.

AVAG wenst Ton van Mil veel succes in zijn nieuwe rol binnen de vereniging en bedankt Ronald Begelinger hartelijk voor zijn actieve bijdrage.

Over AVAG

AVAG dé organisatie waar Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van kwaliteit, innovatie en internationalisering. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas en in elk klimaat.