Save the date

Laat u inspireren op 15 december door de innovaties van nu, straks en later tijdens het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event. Het thema van deze jubileumeditie is ecosystemen.

AVAG_FutureTrends_SaveTheDate_RGB.jpg


Het samenwerken in ecosystemen vormt de rode draad door het kennisprogramma van de 5e editie van het event dat in het World Horti Center wordt georganiseerd. Keynote spreker Christian Kromme is futurist en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij inspireert met trends op het gebied van disruptieve technologieën, hij bespreekt toekomstige ontwikkelingen in de tuinbouw op het gebied van AI, robotisering en IOT en de impact daarvan. Ook vertelt Kromme hoe je het DNA van innovatie zelf kan ontsluiten en welke zeven krachten van innovatie belangrijk zijn. 

 

Innovaties en verbeteringen van bestaande tuinbouwtechnologieën komen dagelijks in het nieuws. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event ben je op de hoogte van de laatste trends op korte en lange termijn. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen:

  • het ecosysteem in Nederland
  • Artificial Intelligence
  • Plant phenotyping in een NPEC faciliteit
  • de Thermeleon warmtebatterij
  • de BBBLS kasomhulling.

Bovendien wordt de Hortivation-datahub gepresenteerd. Dit mag je niet missen!

Houd dus je agenda vrij op woensdag 15 december van 14:30 uur tot 19:00 uur

Het 'Future Trends & Innovations, the Next Step in Horticulture Technology'-event wordt je aangeboden door AVAG, Stichting Hortivation en TNO.