Robocrops 2020

De meest geavanceerde en meest productieve glastuinders ter wereld leiden de industrie naar een nieuw tijdperk. Hulpbronnen zoals geschoolde arbeid, water en energie worden steeds schaarser. Als glastuinder wil je minder afhankelijk worden van deze hulpbronnen. Daarnaast wordt de voedselvoorziening voor de steeds groeiende wereldbevolking een probleem. Hightech-oplossingen zijn van cruciaal belang om oplossingen te vinden voor deze uitdagingen. RoboCrops2020 is het eerste internationale event om deze beweging te versnellen. Zorg dat u er bij bent en pre-registreer nu.

robocrops.png

RoboCrops 2020 is de allereerste editie van een jaarlijks terugkerend evenement waar de top op het gebied van robotica en glastuinbouw uit de hele wereld samenkomt om echte uitdagingen en hightech-oplossingen te verkennen.

Telers, techbedrijven en studenten worden uitgedaagd in een uitgebreid programma boordevol hackathons, informatieve sessies en matchmaking die gelijktijdig plaatsvinden in World Horti Center in Naaldwijk en bij RoboHouse/TU in Delft.

RoboCrops is bedoeld om de ontwikkeling van robotica in de glastuinbouw te versnellen. Het event richt zich op zowel de hardware (sensoren, robotarmen, grijpers, autonome voertuigen) als de beslissingsondersteunende software die nodig is om de robots te besturen.

Omdat we het belangrijk vinden dat er een goede mix van deelnemers is en we al veel enthousiaste reacties van over de hele wereld hebben gekregen, maken we een selectie in wie dit evenement kan bijwonen. De voorlopige registratie is nu geopend voor iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van RoboCrops.

Aanmelden