Richard Vialle nieuw bestuurslid AVAG

Richard Vialle – verbonden aan Crux Agribotics en CCO bij Kind Technologies is tijdens de algemene ledenvergadering van 20 april benoemd als nieuw bestuurslid. Hij neemt de functie over van Bas Lagerwerf - Berg Hortimotive, die heeft besloten naast zijn werkzaamheden bij dit bedrijf zijn bestuursfunctie bij AVAG neer te leggen.

Richard Vialle nieuw bestuurslid AVAG.jpg

“Het AVAG-bestuur ziet Vialle als een sterke aanvulling van het bestuur. Zijn visie, innovatieve benadering en coöperatieve houding passen heel goed bij de AVAG-cultuur” aldus voorzitter Annie van de Riet. Richard Vialle “Ik kijk er enorm naar uit om een steentje bij te dragen aan de industrie, de attractiviteit en het strategische belang”.

AVAG wenst Richard Vialle veel succes in zijn nieuwe rol binnen de vereniging en bedankt Bas Lagerwerf hartelijk voor zijn actieve bijdrage de afgelopen 7 jaar.

 

Over AVAG

AVAG is dé organisatie waar Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van Innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas in elk klimaat