Volgeboekt Future Trends & Innovations event bevestigt vraag naar innovatie binnen Greenhouse Technology sector

Meer dan 100 deelnemers afkomstig uit de tuinbouw branche, bezoeken 4 december het ‘Future Trends & Innovations, the Next Step in Horticulture Technology’ event in het World Horti Center om inspiratie op te doen van de laatste innovaties. Wegens de grote belangstelling voor de programmering is het event inmiddels volgeboekt en komen belangstellende op een wachtlijst te staan

Waar liggen de kansen voor innovatie voor de glastuinbouw? Artificial intelligence ,innovatie management en uitwerkingen hiervan zoals; ontwikkelingen binnen de elektriciteitsopwekkende zonnecellen of hoe maakt een software ontwerpbeslissingen inzichtelijk waardoor er kwalitatief betere kassen ontworpen worden? Ook tijdens de tweede editie zal er rijkelijk informatie gegeven worden wat hopelijk de deelnemers aan zal zetten tot actie.

Harm Maters, voorzitter AVAG onderschrijft het belang van een kwalitatief goed innovatie event. “De greenhouse technology markt is booming, als voorloper in deze sector is het van belang om met veel energie bezig te zijn met de ontwikkelingen voor morgen en overmorgen, die onze positie als wereldleider verstevigen .”

Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het event vindt plaatst op 4 december 2018 van 14:30 uur tot 19:00 uur in het World Horti Center in Naaldwijk. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.
Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden van het event? Neem dan contact op met de organisatie.

Het ‘Future Trends & Innovations, the next step in Horticulture Technology’ event wordt u aangeboden door AVAG, GreenTech, Stichting Hortivation, TNO, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, en Wageningen Universiteit & Research.