Nieuw Elan

Covid-19 blijft ons bezighouden. Gisteren zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om het coronavirus voor te blijven. Dit gaat onze sector opnieuw raken. Thuiswerken is de norm. Reizen naar het buitenland heeft beperkingen. Ook omdat andere landen dwingen of adviseren om in quarantaine te gaan. We hebben als AVAG een verklaring gemaakt waarin wij stellen dat onze leden tot de vitale sector behoren en dat dit reizen naar het buitenland noodzakelijk maakt. Zo’n verklaring kan helpen om naar bepaalde bestemmingen te reizen. Op verzoek stellen wij die op, eventueel aangepast voor een bepaalde bestemming.

annie 2020.jpg

 

 

De huidige omstandigheden maken het lastig om vooruit te kijken. Voor u als bedrijf en voor ons als vereniging.
Een nieuw elan proberen we de leden te bieden door inspirerende programma’s. Zo gaat binnenkort een nieuwe groep Young-AVAG van start. Heeft u high potentials in uw organisatie? Meld ze aan. 

Events

Met de 2 hybride events Greenhouse Technology As A Service hebben meer dan de helft van de leden kunnen snuffelen aan dit nieuwe businessconcept. Met mooie waarderingen. We willen hier daarom een vervolg aan geven met een masterclass. Daarin gaan we de diepte in voor die leden die we nieuwsgierig hebben gemaakt.
Daarnaast zijn de voorbereidingen voor Future & Trends in volle gang. Ook daar gaan we u proberen te inspireren door u kennis te laten maken met verwachtingsvolle innovaties. 
U ontvangt hier binnenkort meer informatie van.

Verhuizing

De AVAG is deze week naar het World Horti Center in Naaldwijk verhuisd. Dat geldt ook voor Hortivation en HortiQ. De afgelopen jaren waren we gevestigd in de Westlandse Poort in Poeldijk. Een prima kantoorruimte, maar het WHC is echter hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector en daarom dé plek voor AVAG, Hortivation en HortiQ.

We zitten in Naaldwijk dichter bij veel leden die in het WHC vertegenwoordigd zijn. Bovendien nabij andere organisaties waar we nauw mee samenwerken. Qua kantoor- en vergaderruimte kunnen we eenvoudiger op- en afschalen bij vergaderingen, events etc.

Kortom, we verwachten een nieuw elan door onze verhuizing. We hopen u vanaf onze nieuwe plek nog beter van dienst te zijn!

Annie van de Riet