Krachtenbundeling AVAG met NLinBusiness

AVAG gaat met NLinBusiness optrekken om internationaal ondernemen voor de MKB’er makkelijker te maken. Daarnaast wordt ook online de samenwerking opgezocht. NLinBusiness is hét startpunt voor MKB’ers die willen starten met hun internationale ondernemersreis. Naast inspiratie vind je op hun platform ook nuttige contacten en de juiste dienstverleners in geselecteerde groeimarkten.

NLinBusiness: Jouw gids voor internationaal zakendoen

In NLinBusiness heeft AVAG een partner gevonden die focust op handelsbevordering via fysieke business hubs in het buitenland. NLinBusiness is een matchmaker en verbindt ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland om zo op de meest effectieve en efficiënte manier samen zaken te doen. NLinBusiness focust zich voornamelijk op exportstimulering (meer Nederlandse MKB-ondernemers naar meer buitenland). Ben je MKB’er met internationale ambities: neem contact op met NLinBusiness om direct aan de slag te gaan met het realiseren van jouw exportdroom.

Méér Nederlandse ondernemers naar méér buitenland 

NLinBusiness is een initiatief van werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland en ondersteunt ondernemers (met name MKB) die internationaal willen groeien. In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan een netwerk van NL Business Hubs; sterke verbindingen van Nederlandse ondernemers en lokale zakelijke dienstverleners in mondiale economische groeimarkten. Ook online helpt NLinBusiness de ondernemer. Middels inspirerende verhalen, tips en tricks over zakendoen in de verschillende landen en marktrapporten helpen ze de ondernemer ook online bij hun reis naar het buitenland.

Meer weten over NLinBusiness?
Neem contact op met het secretariaat of direct bij NLinBusiness via:  office@nlinbusiness.com, of met Dirk de Bie, manager external relations (dirk@nlinbusiness.com, 06-11351694).