Kerstborrels

Dit jaar geen Kerstborrels… December is normaal gesproken een drukke maand vol met borrels, recepties en kerstdiners. Elk gerespecteerd bedrijf en bestuur organiseert wel iets als afsluiting van het jaar. Dit keer zal het anders gaan. De een reageert verheugd want het scheelt je heel veel tijd (en waarschijnlijk kilo’s). De ander gaat het missen.

annie 2020.jpg

Ik hoor bij de laatste categorie. Ik vind het fijn om privé met mijn dierbaren het jaar af te sluiten.
Maar ook zakelijk vind ik persoonlijk contact belangrijk. Even los van de waan van de dag, reflecteren op wat er in de sector en in de organisatie gebeurt.
Omdat dergelijke fysieke bijeenkomsten dit jaar niet geoorloofd zijn, proberen we als AVAG toch in contact te blijven met onze leden.

Op de ALV van 26 november willen we jullie bijpraten over de dossiers die spelen zoals:

  • het investeringsfonds GAHIF,
  • een voorstel vanuit EVO-Fenedex
  • de Arbo-catalogus.

Tijdens Future Trends & innovations op 1 december ligt het accent op de innovaties in de sector. Wederom een mooi programma met dit jaar Jan de Ruyter van ABN Amro als keynote speaker.
Hij gaat in op de robotisering en de kansen die daar voor onze sector liggen. Daarnaast spelen we in op wat er bij de leden leeft.

Zo hebben we een teams-meeting opgezet voor de AVAG leden die een stand hebben op het HortiContact 2021, om met elkaar de deelname te spreken.
We hebben al meer aanvragen gehad om informatie met leden te kunnen delen. Een idee voor volgend jaar is om kenniscafés te organiseren.
Tijdens zo’n bijeenkomst (fysiek of online) kunnen bedrijven of kennisinstellingen zoals de TU Delft hun innovaties delen.

Volgend jaar willen we dus meer inzetten op dergelijke netwerkevents. We hebben daarvoor extra budget opgenomen in de begroting.
Die wordt vastgesteld door de ALV op 26 november. Ik hoop u allen op (een van deze) bijeenkomst te ontmoeten!

Groeten, Annie van de Riet