LetsGrow.com en Certhon genomineerd voor GreenTech Innovation Award

Maar liefst twee AVAG-leden zijn genomineerd voor de GreenTech Innovation Awards 2022 De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de eerste beursdag op dinsdag 14 juni

 

Innovatie is een van de belangrijkste drivers van de sector. Fantastisch om te zien dat de markt volop in beweging is, dit blijkt ook uit de 31 inzendingen voor de GreenTech Innovation Awards 2022. Afgelopen vrijdag zijn er 5 genomineerden geselecteerd in de categorieën ‘Innovation’ en ‘Concept’.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de eerste beursdag op dinsdag 14 juni. Benieuwd naar alle inzendingen en de innovaties? Kijk dan vooral in het Innovation LAB in Hal 5.

Liselotte de Vries (voorzitter Innovation Awards, TU Delft AgTech Institute) gaf de volgende toelichting waarom juist deze 5 zijn genomineerd: “Dit jaar ontvingen we een grote verscheidenheid aan inzendingen, wat erg leuk is om te zien na de uitdagende pandemie jaren. Als jury hebben we specifiek gekeken naar biologische-, productie- en digitaliseringstechnologieën”.

Genomineerden per categorie:

Categorie ‘Innovation’:

  • Organifarms GmbH, Berry
  • LetsGrow, HortiFootprint Calculator
  • Biobest, Micromus-System

Categorie ‘Concept’:

  • Certhon, Gronos
  • Biobest, Trap-Eye

Alle genomineerden vind je ook hier terug: https://www.greentech.nl/amsterdam/innovations/nominees/.
En hier alle inzendingen van de Innovation Awards 2022: https://www.greentech.nl/amsterdam/innovations/products/.