Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology

Laat u inspireren door de innovaties van nu, straks en later tijdens het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event. In navolging op de succesvolle edities van vorige jaren zal op 1 december as. de vierde editie plaatsvinden.

Als gevolg van de wereldwijde Corona pandemie zal het een volledig digitaal event zijn met inspirerende sprekers op het gebied van technologische trends en innovaties.

Jan de Ruyter, Sector Banker bij de ABN AMRO, zal als keynote spreker zijn visie geven op de markt voor robotisering. “Een verdrievoudiging van de markt voor agrarische robots is in 10 jaar mogelijk”, stelt De Ruyter. “Groeiende personeelstekorten en de transitie naar een duurzame voedselproductie zijn twee belangrijke katalysatoren voor deze groei”. Binnen de afdeling Sector Advisory is Jan de Ruyter verantwoordelijk voor de Plantaardige Sectoren. “Nederlandse fabrikanten kunnen profiteren van deze groei, maar zij zullen belangrijke bestaande knelpunten het hoofd moeten bieden. Denk hierbij aan de fragmentatie van kennis in de markt en de verbinding met het bedrijfsleven”. Nederlandse leveranciers in de glastuinbouw hebben een sterke positie. Blijft dit zo of komen er nieuwe toetreders?

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op.

Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Een greep uit de onderwerpen die aan de orde zullen komen:

  • autonoom vliegende drones
  • CO2 capture
  • robotics
  • autonome kas
  • dataplatformen
  • fiberoptische sensoren.

Houd dus uw agenda vrij op dinsdag 1 december van 15:30 uur tot 17:00 uur.

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door, AVAG, Stichting Hortivation, TNO & GreenTech