Frank Boers treedt toe tot bestuur AVAG

Naaldwijk, 15 december 2021 - Frank Boers, managing director bij BOAL Systems, treedt toe tot het bestuur van de branchevereniging van de tuinbouwtechniek, AVAG. Boers: “Ik wil gezamenlijk beleid vormen en uitdragen om de ontwikkeling van onze sector verder te versnellen.”

Frank Boers_BOAL Systems.jpg

Deze benoeming vond woensdag 15 december tijdens de algemene ledenvergadering van de AVAG plaats. Frank Boers volgt Theo Sanders op. Sanders, managing director bij Alcomij neemt op eigen verzoek  binnenkort afscheid van het bedrijf  en daarmee ook van zijn nevenactiviteiten binnen de sector. Sanders zat sinds 2011 in het bestuur van AVAG. Daarnaast is hij mede-oprichter van Hortivation, waarvan hij ook enkele jaren voorzitter was.

Het AVAG-bestuur is verheugd met de komst van Frank Boers, vertelt voorzitter Annie van de Riet. “Wij zijn blij dat Frank Boers beschikbaar is voor deze rol. Hij heeft een brede achtergrond: hij heeft kennis en ervaring binnen en buiten de sector opgedaan. Bovendien wordt met zijn komst de relatie met het bestuur van Hortivation nog verder versterkt.”

Boers over zijn toetreding tot het bestuur: “Ik ben trots op onze tuinbouwsector. De laatste jaren volgen de strategische uitdagingen en technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. In deze mooie hectiek is het noodzakelijk dat onze branche op een professionele manier wordt begeleid en vertegenwoordigd. Ik heb veel respect hoe AVAG daaraan invulling geeft en de belangen van de verschillende bedrijven evenwichtig behartigt.”

Over AVAG

AVAG is dé branchevereniging waar 71 Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas in elk klimaat.