AVAG en RAI versterken samenwerking voor GreenTech

Tijdens de eerste dag van Greentech is door Loek Hermans (Voorzitter Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen) en Marcus Arbenz (Executive Director IFOAM-Organics International) GreenTech Amsterdam en TOFF geopend in RAI Amsterdam. Aansluitend aan de officiële opening hebben AVAG en RAI een verdere samenwerking verstevigd doordat AVAG hoofpartner is geworden van GreenTech.

AVAG RAI Persbericht.jpg

De samenwerking werd bekrachtigd door AVAG voormannen Harm Maters en Ronald Begelinger en namens RAI door Paul Riemens, Bas Dalm (Directie) en Mariska Dreschler (Director Horticulture).

Mariska Dreschler (GreenTech): “We zijn zeer verheugd om vandaag de voortzetting en intensivering van onze samenwerking met AVAG te bekrachtigen. AVAG branche- en kennisorganisatie representeert alle marktleiders en innovators van de Nederlandse greenhouse technologie, die wereldwijd worden gezien als de Formule 1 in de sector. Het betekent dat we in gezamenlijkheid onze GreenTech activiteiten en onze positie als frontrunner verder kunnen uitbouwen en ontwikkelen”.

Harm Maters (AVAG): “De Greenhouse technology markt is booming wereldwijd. Daar hoort een krachtige beurs bij in Nederland als marketing instrument voor de gehele (inter)nationale tuinbouw. Een jaarlijks event, waar business, kennis en maatschappelijke trends worden besproken en implementatie voorbeelden voor het voetlicht komen! Het DNA van de wereldwijde tuinbouw is voor een belangrijk deel opgebouwd uit ontmoeten, uitwisselen en handel drijven.”