WPS

WPS is specialist in tuinbouw oplossingen en innovaties.
WPS_Logo_detailpagina.jpg

WPS ontwikkelt slimme logistieke systemen die naadloos passen in je bedrijfsvoering. Grote of kleine potplantenbedrijven kennen we niet. Wel bedrijven die begrijpen dat marktgericht ondernemen begint met doordacht automatiseren. En met het onder controle houden van arbeidskosten.

De potplantenteelt kennen we als geen ander. We analyseren snel waar winst te boeken is in bedrijfsprocessen. Voor elke situatie leveren we maatwerk. Veel componenten zijn uitwisselbaar. Dat maakt onze oplossingen ook heel betaalbaar. Bovendien zijn systemen altijd met elkaar te koppelen. Die synergie vergroot het effect van elke afzonderlijke oplossing. Dat maakt dat we je op tal van momenten kunnen ondersteunen. Van wijder zetten tot afleveren. En van stek steken tot sorteren.

Bouwen aan relaties

Zo bouwen we aan meer rendement. En vooral aan langjarige relaties. Want met WPS haal je niet alleen vandaag alles uit automatisering wat erin zit, maar ook morgen. Dat maakt een investering in onze technieken en technologie├źn future proof.

"Bedrijfsprocessen kunnen altijd slimmer. Dat is de visie van WPS. Daarom bieden we intelligente logistieke systemen die je rendement verbeteren."

Contact WPS

Bedrijfsnaam: WPS
Adres: Kijckerweg 115, 2678 AC, De Lier
Website: www.wps.eu
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 671371
E-mailadres: info@wps.eu