VB

VB is specialist in innovatieve totaaloplossingen in de snel veranderende tuinbouwwereld, waarin kennis, kwaliteit én duurzaamheid van belang zijn. Moderne kasoplossingen waarmee VB de best mogelijke klimaatomstandigheden kan realiseren voor de teelt van uw gewas.
140418-ARLNAA-Logo VB_RGB-Groot.jpg

VB is wereldwijd actief in de realisatie van hightech tuinbouwoplossingen. Voor elke omgeving, klimaat en gewas hanteert VB een unieke aanpak. Het samenwerken met de klant, leveranciers en de medewerkers van VB is van groot belang. Dit doen zij met toewijding om tot het uiterste te komen en om de beloftes waar te maken.
Rekening houden met anderen zit in de genen van het team van VB. Als voorloper in innovatie, geothermie projecten en in het realiseren van veldverwarming in diverse nationale én internationale voetbalstadions, weten zij zich te onderscheiden. Dit doen zij met een groot belang voor een gezond milieu.

Horti

Uw kas wordt geïntegreerd met alle installaties en systemen. Op deze manier is VB in staat om totaalprojecten uit te voeren. Met uitgebreide en totale kennis van zaken vormt VB een centraal aanspreekpunt. Je kunt bij VB niet alleen terecht voor complete kasconstructies, LED technologie en scherminstallaties, maar ook voor insectengaas in het kasdek en projectmanagement.

Climate

Het klimaat is belangrijk voor de kwaliteit en kwantiteit van uw gewas. VB snapt hoe belangrijk dit is. Het creëren van het optimale kasklimaat is wat VB doet als een van de beste. Dit gebeurt niet alleen met het oog op optimale productieomstandigheden, maar ook voor een klimaat met een minimaal energieverbruik.

Een goede verdeling van luchtvochtigheid en temperatuur in de kas creëert de beste groeicondities voor het gewas. VB heeft hier een passende oplossing voor: gates (greenhouse advanced technology expert system).

Naast de gates maakt VB ook gebruik van Activair, de motor van het nieuwe telen. Activair biedt een antwoord op de vraag hoe circulatielucht uit de kas kan worden gemengd met de buitenlucht. Dit systeem voorkomt condensvorming in de kas en maakt een vervolg op het nieuwe telen mogelijk.

Energy

VB realiseert optimale omstandigheden voor uw product. Met onze blik op de toekomst doet VB dit met toepassing van restwarmte en geothermie. Dit wordt op een zo duurzaam mogelijke manier gedaan. VB zorgt voor de aanleg van warmtenetwerken voor de industrie en de glastuinbouw.

VB heeft een uniek concept ontwikkeld voor geothermie. Door het gebruik van warmtepompen is het mogelijk om bronwarmte veel beter te benutten. Het water kan efficiënt worden ingezet voor zowel de verwarming als de koeling van kassen en bedrijfshallen.

Contact VB

Bedrijfsnaam: VB
Adres: Galgeweg 55, 2671 MT Naaldwijk
Website: www.vb.nl
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 522222
E-mailadres: info@vb.nl