Van Dijk Heating

Van Dijk Heating is een innoverend bedrijf op het gebied van klimaattechniek voor moderne glastuinbouwbedrijven.
vanDijk_Logo_detailpagina.jpg

Sinds de oprichting in 1976 ontwikkelen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor het benutten van restwarmte, voor het centraal doseren van CO2, voor het verbeteren van het kasklimaat, voor energiebesparing en voor het ontsmetten van drainwater.  Ook zien onze afnemers hun rendement verhogen door toepassing van onze apparatuur zoals bijvoorbeeld de retarders in vlampijpen van ketels en warmtewisselaars.

Onze know how zit niet alleen in de geleverde apparatuur maar ook in advies voor de optimale toepassing. Wij adviseren onze afnemers  met warmtetechnische– en leidingberekeningen of werken complete klimaatvraagstukken uit.

De  apparatuur en de adviezen zijn hoogwaardig, gericht op een hoge besparing en een lange levensduur voor de gebruiker. Onze producten vinden wereldwijd toepassing en worden wereldwijd gedistribueerd door kassenbouwers en installatiebedrijven.

Meer over ons uitgebreide assortiment technische toepassingen vindt u op onze website en we staan u ook graag direct te woord.

"We zijn een innovatieve engineerings- en handelsorganisatie voor de tuinbouw en industrie. Voortdurend werken we aan de verbetering van onze producten om het energetisch rendement te verhogen."

Contact Van Dijk Heating

Bedrijfsnaam: Van Dijk Heating
Adres: Regulierenring 7, 3981 LA, Bunnik