Van der Valk Horti Systems

Van der Valk Horti Systems is het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen.
vanderValk_Logo_detailpagina.jpg

Van der Valk Horti Systems is al jarenlang een begrip in de glastuinbouw. Sterker nog, we zijn het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen. U komt onze systemen dan ook overal tegen. Hoogwaardige componenten die uw bedrijf niet alleen in beweging moet bréngen. Maar vooral moeten hóuden. 

Kassen worden steeds groter en complexer. En de duizenden onderdelen worden daardoor steeds minder goed bereikbaar voor onderhoud. U moet dus blindelings op ze kunnen vertrouwen. Daarom gaan we bij Van der Valk Horti Systems door tot het uiterste, bij élke ontwikkeling opnieuw.

Het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen is voor ons dan ook een kernactiviteit. Echt elk onderdeel onderscheidt zich daarbij met z'n eigen doordachte details. Bovendien zetten we onze handtekening lóuter onder producten nog vóórdat ze in uw kas terechtkomen. Van der Valk Horti Systems, uw verzekeringspolis voor bedrijfscontinuïteit.

Waarom Van der Valk Horti Systems?

  • Wereldwijd het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen
  • Engineering en productie in eigen huis
  • Innovatieve systemen met onderscheidende voordelen voor de kweker
  • Snelle en betrouwbare leveringen dankzij modern machinepark en grote voorraden
  • Technische, commerciële en projectondersteuning door gemotiveerde medewerkers
  • Snelle, efficiënte montage dankzij uniek doordachte en hoogwaardige componenten
  • Systeemleverancier sinds 1963
"Van der Valk Horti Systems is al jarenlang een begrip in de glastuinbouw. Sterker nog, we zijn het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen."

Contact Van der Valk Horti Systems

Bedrijfsnaam: Van der Valk Horti Systems
Adres: Zwartendijk 73, 2681 LP, Monster
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 212223