Van der Hoeven B.V.

Van der Hoeven ontwerpt en levert turn-key tuinbouwprojecten. Door innovatieve technieken toe te passen, biedt Van der Hoeven klantspecifieke en klimaatgerichte oplossingen, zodat elke teelt in elk deel van de wereld geteeld kan worden.
vanderHoeven_Logo_detailpagina.jpg

Een kassenbouwer met innovatie in het DNA

Van der Hoeven is een kassenbouwer die vooral internationaal actief is, merendeels in turn-key projecten. We hebben in het bijzonder naam gemaakt met projecten waarbij het aankomt op specifiek maatwerk, projecten die vragen om meer dan een standaardkas. Of het nu gaat om een heel specialistisch project van enkele duizenden meters of een project van zestig hectare: op elke vraag hebben we een antwoord. Ons sterke punt is dat wij de wensen van onze klanten kunnen vertalen naar werkbare- en economisch goede oplossingen.

Als ontwikkelaar en bouwer zitten we dicht bovenop de laatste stand van zaken in de techniek. In een aantal gevallen hebben we zelf ook bijgedragen aan de kas zoals die nu bestaat. Kennis hebben we uit de eerste hand. Zowel het ontwerp als de fabricage blijven in eigen huis. Bovendien kunnen we flexibeler inspelen op afwijkende projecteisen. De efficiency in het proces blijft altijd gehandhaafd: door de modulaire opbouw van een kas zijn we in staat om kostenefficiënt te werken. Wij zijn erop gefocust in alle stadia van een project zaken beter en efficiënter aan te pakken.

De passende kas voor elk project

Van der Hoeven heeft ervaring met uiteenlopende typen kassen, gebouwd onder uiteenlopende omstandigheden. Kennis van lokale richtlijnen – wereldwijd! – gaat hand in hand met het inspelen op verschillende klimaateisen. Van huis uit zijn we innovatief ingesteld. Niet alleen op ons eigen werkterrein, maar ook in bijvoorbeeld de toepassing van geothermie als alternatieve energiebron. Door onze manier van werken creëren we lange termijnrelaties met onze klanten. Opvallend veel opdrachtgevers bouwen meerdere malen met Van der Hoeven. Dat is iets om trots op te zijn. En iets om dagelijks aan te werken: elke dag zijn we bezig met de optimalisatie van producten, installaties en het proces om tot het ideale project te komen.

"Door onze manier van werken creëren we lange termijnrelaties met onze klanten. Opvallend veel opdrachtgevers bouwen meerdere malen met Van der Hoeven. Dat is iets om trots op te zijn."

Contact Van der Hoeven Horticultural Projects B.V.

Bedrijfsnaam: Van der Hoeven Horticultural Projects B.V.
Adres: Vrij Harnasch 124, 2635 BZ, Den Hoorn
Telefoonnummer: +31 (0)88 - 2626666
E-mailadres: info@vanderhoeven.nl