Van der Ende Group

Van der Ende Group is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek.
VDEG logo_digitaal.jpg

Van der Ende Group produceert en levert een breed assortiment pompen, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Wij bieden specialistisch advies en technische dienstverlening en onze innovatieve en vaak gepatenteerde producten worden wereldwijd afgenomen. Van der Ende Group is een echt Westlands familiebedrijf en een niet meer weg te denken speler in de nationale- en internationale glastuinbouw. Met diverse (maatwerk) oplossingen voor klimaat- en wateruitdagingen in de high tech glastuinbouw sluit het productportfolio uitstekend aan bij de actuele wereldwijde ontwikkelingen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met ca. 120 personeelsleden. Van der Ende Group bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen en heeft meerdere vestigingen in Nederland (hoofdkantoor Maasdijk en Oss), België (Lochristi) en Canada (Leamington).

Onze vizie

We willen als Van der Ende Group een bepalende rol spelen op het gebied van de mondiale water- en voedselproblematiek. Met als doel een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Hiervoor gebruiken we voornamelijk onze eigen innovatieve producten, kennis en ervaring. Complexe vraagstukken benaderen we bij voorkeur vanuit een niet-alledaagse invalshoek.

Disciplines

Van der Ende Group heeft in haar vestiging in Maasdijk meerdere disciplines onder één dak. Hierdoor zijn we autonoom in staat om onze eigen producten van idee tot aan daadwerkelijke aflevering te ontwikkelen. Daarnaast kunnen we met onze reparatie & revisie afdeling toegevoegde waarde leveren voor al onze klanten. Snel, vakkundig en professioneel. Verder is onze service & onderhoud afdeling 365 dagen per jaar, 24 uur per dag op pad om onze klanten van dienst te zijn. Flexibel, snel en oplossingsgericht.

Contact Van der Ende Group

Bedrijfsnaam: Van der Ende Group
Adres: Aartsdijkweg 23, 2676 LE Maasdijk
Telefoonnummer: +31 174-515050