Van Amelsvoort Kassenbouw

Van Amelsvoort Kassenbouw ontwerpt, produceert en bouwt hoogwaardige kassen en bedrijfsruimtes in Nederland en België.

Van Amelsvoort Kassenbouw ontwerpt, ontwikkelt en bouwt teelt- en bedrijfsruimtes die naadloos aansluiten bij de wensen, behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Wij realiseren onder meer constructies voor kwekers van groenten, fruit, planten en bloemen en voor tuincentra, universiteiten en tuinbouwscholen.

Kassen

Van Amelsvoort Kassenbouw biedt verschillende typen kascomplexen, waaronder Venlokassen en cabrioletkassen. Ons team van specialisten vertaalt uw wensen en doelstellingen naar een passend ontwerp. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van constructie, lichtinval en energiebeheersing.

Bedrijfsruimtes

Naast kassen realiseren wij ook moderne bedrijfsruimtes. Zo kunt u bij ons terecht voor een kantoor of werkruimte voor uw kwekerij of voor een entree of verkoopafdeling voor uw tuincentrum.

Glassoorten  

Licht is essentieel voor de groei van gewassen. Om die reden is het belangrijk om bij de bouw van een kas te kiezen voor de juiste glassoort. De laatste jaren is er binnen de glastuinbouw steeds meer aandacht voor diffuus glas. Deze glassoort zorgt ervoor dat het daglicht wordt verstrooid, waardoor het dieper in het gewas doordringt. Doordat een groter deel van het blad wordt belicht, kan het gewas meer CO2 opnemen. Dit zorgt ervoor dat de groei wordt versneld.

Richtlijnen 

Alle projecten van Van Amelsvoort Kassenbouw worden uitgevoerd volgens de Nederlandse norm voor tuinbouwkassen (NEN 3859) en de laatste verzekeringsrichtlijnen. Door de optimale kwaliteit van onze producten kunnen we een maximale reductie op de verzekeringspremies realiseren. 

"Al sinds 1958 leggen wij met iedere kasconstructie de perfecte basis voor een optimale teelt. Met Van Amelsvoort Kassenbouw kiest u dan ook voor een duurzame investering in de toekomst."

Contact Van Amelsvoort Kassenbouw

Bedrijfsnaam: Van Amelsvoort Kassenbouw
Adres: Luiten Ambachtstraat 19b, 4944 AS, Raamsdonk