Technokas

Technokas: Smart Greenhouses door Smart Engineering
logo 2018 groen.jpg

Technokas ontwerpt en realiseert complete kassenbouwprojecten, klimaatinstallaties en bedrijfsruimten voor ondernemers in heel Nederland. Daarbij gebruiken wij de nieuwste technieken, materialen en inzichten van Het Nieuwe Telen, waardoor steeds slimmere kassen ontstaan. Wij noemen dit Smart Greenhouses door Smart Engineering.

Technokas zorgt niet alleen voor het ontwerp en de bouw maar wij leveren ook advies, engineering en projectbegeleiding. Het samenspel tussen al deze disciplines vormt de beste oplossing voor uw teelt. Want slimmer ontwerpen = meer rendement oogsten. Dankzij een gelijkmatiger klimaat, een hogere lichtopbrengst en lagere energiekosten bijvoorbeeld.

Al veel toonaangevende tuinbouwondernemers kozen voor Technokas vanwege onze expertise, innovatieve ontwerpen en complete oplossingen. Meer weten? Maak kennis met onze visie en werkwijze op www.technokas.nl.

"Wij werken beslist anders dan anderen in dit vakgebied en dat heeft alles te maken met onze bedrijfsfilosofie. In elk glastuinbouwproject zijn een aantal onderdelen leidend: de kas, de warmte- en koelinstallatie, ontvochtiging (HNT) en de bijbehorende bedrijfsruimte. In onze filosofie kan er alleen maximale synergie ontstaan, als deze onderdelen als één geheel, projectmatig benaderd worden. De realisatie van projecten kan hierdoor sneller en beter."

Contact Technokas

Bedrijfsnaam: Technokas
Adres: Leehove 33, 2678 MA, De Lier
Website: www.technokas.nl
Telefoonnummer: +31(0)174 - 240545
E-mailadres: info@technokas.nl