Svensson

De schermen van Svensson verbeteren het klimaat in de kas door licht, temperatuur en vochtigheid op zeer efficiënte wijze te regelen.
Svensson_Logo_detailpagina.jpg

Wij streven naar een beter klimaat voor ieder gewas. Daarom houden wij ons voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling van producten en diensten.

Onze klimaatschermen zijn geschikt voor uiteenlopende omstandigheden en daarom verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende versies. Op basis van toepassing en voordelen hebben we ze in 5 productfamilies ingedeeld. Na de keuze voor een geschikte productfamilie is het gemakkelijker om het juiste scherm te selecteren, en daarmee het exacte schermniveau en de benodigde energiebesparing.

Wij hebben ervaring met duizenden installaties, waar ook ter wereld. En juist die vakkennis delen we graag met u en uw toeleveranciers.
Svensson Climate Advice is de naam van onze service die wij bieden voor deskundig advies op maat over de optimale toepassing van uw klimaatscherm.

Wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de manier waarop wij kunnen zorgen voor een beter klimaat in uw kas? Dan horen wij graag van u.

Now more than ever, our unique experience and know-how is used to improve the natural habitat of both people and plants. This makes us who we are – and extremely proud. Welcome to Svensson."

Contact Svensson

Bedrijfsnaam: Svensson
Adres: Marconiweg 2, 3225 LV, Hellevoetsluis