Smiemans Projecten

Smiemans Projecten is een modern familiebedrijf met een rijke traditie in de kassenbouw, specialist in glasconstructies.
Smiemans_Logo_detailpagina.jpg

Smiemans Projecten is een bedrijf dat al vele jaren de aandacht trekt met de "HighLight" boogkas. Maar Smiemans Projecten ontwikkelt en bouwt ook vele andere systemen. Innovatie is onze kracht; daar zijn we permanent mee bezig.

Onderscheidende kassen voor profit- en non-for-profit doeleinden: van tentoonstellingsruimte, museum tot retail of horeca …waar mensen over praten en graag (terug)komen. Waar uw merk volledig tot zijn recht komt: op onderscheidende en duurzame wijze.

Smiemans Projecten ontwerpt en bouwt innovatieve en betaalbare gebouwen waarmee u grote groepen mensen, consumenten of bezoekers aan zich kunt binden. De binnen-buiten-sensatie van kassen in combinatie met de vele ontwerp-mogelijkheden en een perfect geregeld klimaat maakt kassen geschikt voor vele profit en non-profit doeleinden.

Smiemans Projecten ontwikkelt ook botanische kassen - met botanische laboratoria of botanische tuinen voor onderzoek of recreatie. In beide gevallen kunt u rekenen op onze allround expertise en ervaring… en dat van onze partners op het gebied van techniek, flora en fauna. Alles kan: een kas met uiteenlopende klimaatzones en bijbehorende beplanting, en alle denkbare voorzieningen: van vlindertuin tot horeca of loungeruimte.

"Van ontwerp tot bouw, van installaties tot invulling! Innovatie is onze kracht; daar zijn we permanent mee bezig."

Contact Smiemans Projecten

Bedrijfsnaam: Smiemans Projecten
Adres: Bovendijk 29, 2295 RV, Kwintsheul