Royal Brinkman

Royal Brinkman is leverancier, adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw.
Royal_Brinkman_Logo_detailpagina.jpg

Royal Brinkman beschikt over een team van ervaren en enthousiaste medewerkers met gespecialiseerde kennis. Deze kennis is onderverdeeld in 7 thema's met daarbij behorende productspecialisten, bij wie klanten terecht kunnen met hun specifieke vragen op het gebied van onder andere teelt, verpakkingen en technische vraagstukken. Door de kennis uit onze verschillende thema's te bundelen, kunnen wij onze klanten altijd een compleet advies geven.

De afdeling Technische projecten van Royal Brinkman biedt duurzame oplossingen. Royal Brinkman Techniek is in de hele wereld actief en heeft eigen vestigingen in alle grote tuinbouw concentratiegebieden. Royal Brinkman is hoofddealer van Priva klimaat- en registratiesystemen en maakt gebruik van bewezen technieken zoals de Vocom irrigatiesystemen, die wereldwijd zijn geïnstalleerd.

Naast totaaloplossingen (Turn-Key) bieden wij ook klein maatwerk aan. Kiezen voor Royal Brinkman Techniek betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast heeft Royal Brinkman Techniek een eigen innovatie afdeling, waar projectmatig nieuwe technische ontwikkelingen worden gevolgd en projectmatig geïnitieerd.

Het team heeft de kennis en ervaring om u te adviseren. Onze specialisten kunnen u assisteren bij de realisatie van uw nieuwbouwplannen of renovatie vanaf het allereerste moment: bij de analyse van de klimatologische omstandigheden, de beschikbaarheid van water, de benodigde optimale condities bij de teelt van uw gewas en bij de keuze van de meest geschikte materialen, technieken en beschikbare apparatuur. We leveren water-, klimaat-, elektrotechnische- en solarinstallaties van hoog niveau, aangestuurd door geavanceerde computerprogrammatuur.

Om ook in de toekomst levensvatbaar te blijven, is het belangrijk om als organisatie in te spelen op de veranderingen in de wereld en meer specifiek in de internationale glastuinbouw."

Contact Royal Brinkman

Bedrijfsnaam: Royal Brinkman
Adres: Woutersweg 10, 2691 PR, 's-Gravenzande
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 446100
E-mailadres: info@royalbrinkman.nl