Ridder

Ridder is de specialist op het gebied van technische oplossingen voor de tuinbouw, intensieve veehouderij en gewasbewaring.
Logo + helping CMYK_Tekengebied 1.png

Wij zijn Ridder.

Dit houdt ons bezig
Wereldwijd moeten agrarische ondernemers op geheel eigen wijze invulling kunnen geven aan een efficiënte en duurzame land- en tuinbouw. Dit is de belofte die Ridder als internationaal opererend familiebedrijf waarmaakt door meer dan 65 jaar aan Nederlandse agrofood-expertise te vertalen naar adaptieve techniek en know-how die perfect is afgestemd op lokale behoeften en omstandigheden.

Dit is het gevolg
Innovatiedrang zit bij Ridder in de genen. Daarnaast wordt er oplossingsgericht gewerkt. De gebalanceerde mix van deze twee eigenschappen maakte van Ridder de ervaren marktleider op gebied van technische oplossingen voor de tuinbouw, intensieve veehouderij en gewasbewaring. Vandaag heeft Ridder klanten in meer dan 100 landen die ondersteund worden via buitenlandse vestigingen én een globaal partnernetwerk.

Dit is hoe wij de toekomst zien
Onze toekomstige gezondheid en welzijn zal grotendeels afhangen van een succesvolle wereldwijde transitie naar efficiënte land-en tuinbouw. De trefzekere kennisoverdracht en pragmatische oplossingen van Ridder zijn onmisbaar om boeren en tuinders waar dan ook ter wereld te helpen dit doel te bereiken, op hun eigen manier.

"Ons doel is om wereldwijd telers betere resultaten te laten bereiken door ze te begrijpen en ze te helpen. Dit doen wij door het aanbieden van de best passende technologie en door het wederzijds uitwisselen van kennis. Wij doen dit samen met onze partners in deze industrie."

Contact Ridder

Bedrijfsnaam: Ridder
Adres: Lorentzstraat 38, 3846 AX, Harderwijk
Website: www.ridder.com
Telefoonnummer: +31 (0)341 - 416854
E-mailadres: info@ridder.com