Priva

Priva biedt oplossingen voor tuinbouw en gebouwde omgeving en alles wat daar tussen ligt, door software, hardware en service op een unieke manier met elkaar te verbinden.
Priva_Logo_detailpagina.jpg

PRIVA. Creating a climate for growth.

Priva creëert duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar schaarse hulpbronnen als energie en water door met zorg voor welzijn te streven naar optimaal rendement. Het bedrijf biedt oplossingen voor tuinbouw en gebouwde omgeving en alles wat daar tussen ligt, door software, hardware en service op een unieke manier met elkaar te verbinden.

Het familiebedrijf heeft kantoren en trainingscentra verspreid over de hele wereld, van China tot Canada en van Mexico tot Scandinavië. Het bedrijf wordt in meer dan 100 landen vertegenwoordigd door een internationaal netwerk van gecertificeerde Priva partners.

Priva helpt ondernemers in de tuinbouw om stappen te nemen in hun verdere ontwikkeling. Het bedrijf biedt de juiste oplossingen; niet alleen voor de huidige ambities van de telers, maar ook voor die van de toekomst. Elke stap die Priva neemt met de klant, heeft als uitgangspunt: meer efficiëntie per m2 met minder energieverbruik en een optimaal hergebruik van water.

Bij alles wat Priva doet, staat de mens centraal. Het bedrijf stimuleert de ontwikkeling van haar werknemers, gelooft in groeimogelijkheden van haar klanten en leveranciers en vertrouwt daarbij op hun kracht en toewijding. Hiermee creëert Priva een klimaat voor groei.

 

Samen met lokale partijen bieden we onze klanten wereldwijd een platform van hoogwaardige hardware, software en diensten."

Contact Priva

Bedrijfsnaam: Priva
Adres: Zijlweg 3, 2678 LC, De Lier
Website: www.priva.com/nl
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 522600
E-mailadres: contact.priva@priva.nl