Prins Group

Prins Group, de kassenbouwer met meer dan 75 jaar ervaring, ontwikkelt uw complete project van de kas inclusief alle bijbehorende installaties.
Logo_Prins Group_overzichtspagina.jpg

De keuze voor Prins Group is kiezen voor kwaliteit. Prins Group opgericht in 1940 als “Prins Dokkum”, is een betrouwbare partner die wereldwijd turnkey tuinbouwprojecten realiseert. Wij beschikken over alle knowhow en ervaring om waar dan ook ter wereld en onder verschillende klimatologische omstandigheden, complete tuinbouwprojecten te realiseren. In meer dan 40 landen zijn onze projecten reeds te vinden.

Prins Group, de kassenbouwer met meer dan 75 jaar ervaring, ontwikkelt uw complete project van de kas inclusief alle bijbehorende installaties. Met engineering en productie in eigen beheer zijn wij in staat om snel en efficiënt op verschillende situaties en ontwikkelingen in te spelen. De projecten kunnen worden gerealiseerd met eigen montageteams, welke voorzien zijn van een modern machinepark. Ook het begeleiden van lokale montageteams onder toezicht van onze ervaren supervisors behoort tot de mogelijkheden.

Om uw project succesvol te maken, biedt Prins Group de mogelijkheid om samen met onze partners, uw mensen op te leiden. Wij zijn in staat wereldwijd mensen op te leiden en te trainen, van teeltmedewerkers tot en met het complete managementteam. Dit kan gaan om lokale mensen, die de tuinbouw kennis niet bezitten.
Tevens kunnen we uw project voorzien van het juiste management, zodat we er samen voor zorgen dat het gerealiseerde project kwalitatief en financieel een succes wordt. Zo kunt u er van uit gaan dat het project een verantwoorde investering is. Of het nu om een groenten, bloemen of planten bedrijf gaat, Prins Group is hiervoor de juiste partner.

Kortom, Prins Group is voor u “The Total Growing Solution”!

"Uniek in het aanbieden van The Total Growing Solution."

Contact Prins Group

Bedrijfsnaam: Prins Group
Adres: Bovendijk 38, 2295 RZ, Kwintsheul
Telefoonnummer: +31 (0)174 52 68 80
E-mailadres: info@prinsgroup.com