PB Tec

PB tec ontwikkelt innovatieve tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. Als zelfstandige onderneming kunnen zij slagvaardig werken en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met meer dan zeventig medewerkers in vaste dienst heeft PB tec de capaciteit om de meest grootschalige projecten uit te voeren in meer dan vijftien landen.
AVAG-PB Logo.jpg

De missie van PB tec is om met de beste technici, koploper in de branche te zijn en te blijven. PB tec creëert complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening dicht bij de mens. 

De lat ligt niet alleen hoog voor het team van PB tec. Dit vragen zij ook van hun leveranciers en van de klanten. De totale commitment van het team geven zij alleen aan de beste spelers van de mondiale markt. Dit doen zij door mee te denken en tot het uiterste te gaan voor hun klanten. Investeren in langdurige relaties is voor PB tec van groot belang.

Elektrotechniek

Voor elektrotechnische oplossingen van tekening tot totaalinstallatie kunt u terecht bij PB tec. Het team van specialisten schakelt met u om uw wensen optimaal te matchen met de mogelijkheden. PB tec is van huis uit dé elektrotechnische installateur voor bedrijfsruimtes, kantoren en voor de glastuinbouw. De kennis van zaken gaat samen met geavanceerde technologie.

Watertechniek

PB tec heeft veel ervaring en kennis op het gebied van innovatieve technieken om de plant van water en voedingsstoffen te voorzien. De afdeling Watertechniek blijft constant onderzoeken hoe dit de meest effectieve resultaten kan opleveren. 

Automatisering

PB tec is een wereldwijde innovator in automatisering onder glas. Zij werken met automatiseringssystemen van Ridder en Priva. Veel bedrijven zijn bekend met automatisering, maar het team van PB tec onderscheidt zich van de rest mede dankzij de zelf ontwikkelde procescomputer.

 

Investeren in langdurige relaties is voor PB tec van groot belang"

Contact PB Tec

Bedrijfsnaam: PB Tec
Adres: Honderdland 851, 2676 LV, Maasdijk
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 623200
E-mailadres: info@pb-tec.com