Mardenkro

Mardenkro werkt al meer dan 25 jaar aan oplossingen die de kweker in staat stelt het kasklimaat nog beter te beïnvloeden.
Mardenkro_Logo_detailpagina.jpg

Als uitvinder van ReduSol, het eerste schermmiddel dat zowel zeer slijtvast als eenvoudig te verwijderen was, heeft Mardenkro de afgelopen jaren niet stilgezeten. In 2004 introduceerde Mardenkro het middel ReduHeat, waarmee een tuinder optimaal kan profiteren van het PAR licht. Met ReduHeat won Mardenkro in 2004 de internationale Horti Fair Innovation Award. In 2011 werd Mardenkro wederom de gelukkige winnaar van zowel de Horti Fair Innovation Award als de Horti Fair Press Award, met het product ReduFuse, dat zorgt voor optimale verspreiding van licht binnen de kas.

We werken met een vertrouwd team van distributeurs waardoor onze producten in meer dan 55 landen geleverd kunnen worden. We hebben eigen vestigingen in Nederland, Canada, Japan en China, met in totaal ongeveer 25 medewerkers.

We werken met een vertrouwd team van distributeurs waardoor onze producten in meer dan 55 landen geleverd kunnen worden. We hebben eigen vestigingen in Nederland, Canada, Japan en China, met in totaal ongeveer 25 medewerkers."

Contact Mardenkro

Bedrijfsnaam: Mardenkro
Adres: Geerstraat 8 5111 PS Baarle Nassau
Telefoonnummer: +31 (0)13 - 5075398
E-mailadres: sales@redusystems.com