Lumiforte

Breng natuur in de praktijk met slimme coating oplossingen
Lumiforte_Logo_detailpagina.jpg

Lumiforte maakt slimme coating oplossingen voor het kweken in kassen om telers te helpen om hun gewassen en kassen te beschermen tegen te veel licht en warmte. Het doel is om een optimale productie te waarborgen, ongeacht de lokale omstandigheden. Lumiforte heeft eigen vestigingen in West- en Zuid-Europa en in Canada. Samen exporteren ze naar meer dan 60 landen over de hele wereld. Lumiforte biedt twee series coatings aan onder de merknamen ReduSystems en Sudlac.

De coatings die beschikbaar zijn onder de merknaam Sudlac beschermen het gewas maximaal en doeltreffend tegen zonlicht voor kortere of langere tijd, net wat nodig is. Voor de zelfreinigende coatings is geen verwijderingsmiddel nodig.

De technologische hoogwaardige ReduSystems coatings werken preciezer en gerichter. Deze coatings sturen de inval van licht en warmte. De producten kunnen met elkaar gecombineerd worden en versterken elkaar. Zo kunnen in de zomer licht- en warmte werende coatings samen met een diffuse coating op het kasdek worden aangebracht, terwijl in lichtarmere perioden een coating gebruikt kan worden die de lichtinval verbetert.

 

 

“Het is verbazingwekkend wat de natuur kan doen, met de juiste coating”

Contact Lumiforte

Bedrijfsnaam: Lumiforte
Adres: Geerstraat 8 5111 PS Baarle Nassau
Telefoonnummer: +31 13 507 5399