Logiqs

Onze naam staat voor Logistics Quality Systems. En voor de jarenlange kennis en ervaring die we in vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van interne transport systemen voor de glastuinbouw.
Logo_detailpagina_Logiqs.jpg

We zijn gespecialiseerd in rolcontainers en hebben tal van manieren om deze rolcontainers handmatig, of volautomatisch door de kas te bewegen, waardoor het verplaatsen van een partij planten tegen hele lage kosten gedaan kan worden.

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten. Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

 

"Logistieke automatiseringsvraagstukken lossen we op, altijd vanuit ons klantvriendelijke en dienstverlenende karakter."

Contact Logiqs

Bedrijfsnaam: Logiqs
Adres: Honderdland 841, 2676 LV, Maasdijk
Website: www.logiqs.nl
Telefoonnummer: +31(0)174 - 514141
E-mailadres: Info@logiqs.nl