Lock Drives B.V.

Lock Drives BV is de specialist in aandrijftechniek voor natuurlijke luchting en scherming in de glastuinbouw.

Ook buiten de tuinbouw heeft Lock in het buiten- en binnenland trouwe klanten, die hun verstel- en hefproblemen met behulp van producten van Lock oplossen.

Sinds tientallen jaren is Lock trendsetter in de aandrijftechniek voor de glastuinbouw en in de Duitstalige landen absolute marktleider. Een specialiteit is het bedienen van ventilatie-elementen in glasgevels en gebouwen, van wintertuinen tot tentoonstellingsgebouwen. Voor diverse bouwprojecten ontwikkelde Lock buitengewone oplossingen.

Vooral tandheugels en lieren worden op verschillende manieren in de machine- en apparatenbouw toegepast. Deze producten worden o.a. in de machinebouw en landbouw toegepast om lasten handmatig of elektrisch te verplaatsen of te heffen, vaak onder de meest extreme omstandigheden.

De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten vormen de basis voor de continuïteit van de onderneming. De leiding van het bedrijf is in handen van de heren Frank Lock, die de onderneming al sinds 2002 leidt. De laatste, die de vijfde generatie is aan het hoofd van het bedrijf staat, heeft net als zijn vader een werktuigbouwkundige universiteitsopleiding en is sinds 1993 in de onderneming actief. Natuurlijk draagt ook de veeljarige ervaring van het personeel bij aan het uitstekend imago van de producten.

De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten vormen de basis voor de continuïteit van onze onderneming."

Contact Lock Drives B.V.

Bedrijfsnaam: Lock Drives B.V.
Adres: (World Horti Center) Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk, Westland
Website: www.lock.de/nl/
E-mailadres: jmt@lockdrives.com