Lek/Habo

Lek/Habo richt zich op energietechniek, verwarming, klimaatbeheersing, watermanagement, belichting, elektro installaties en renovatie, in de land- en tuinbouw, overheid, industrie en utiliteit.

Een van de belangrijke kerntaken binnen de disciplines is het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van compleet ingerichte tuinbouwprojecten. De verschillende installaties worden door ons zelf gebouwd en wereldwijd afgenomen.

Lek/Habo maakt onderdeel uit van de Lek/Habo Groep gevestigd in Ter Aar, een groepsnaam voor bedrijven die actief zijn op gebied van energie-, verwarming-, klimaat-, koel-, elektro-, water-, constructie- en bouwtechniek.

Op groepsniveau tellen we in totaal twaalf eigen vestigingen, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en Polen. Middels deze vestigingen in het buitenland zal Lek/Habo ook haar positie in de Europese markt verder uitbouwen.

In totaal werken er bij Lek Installatietechniek 125 medewerkers en binnen de Lek/Habo Groep ruim 300 medewerkers.

Lek Habo is ISO 9001, VCA**, SCIOS en SPE3140 gecertificeerd.

Lek/Habo wil dé Europese leverancier van duurzame energiesystemen zijn, waarbij wordt gezorgd voor een meer optimale energiemanagement bij de klant. Dit door het leveren van duurzame energiesystemen.

Contact Lek/Habo

Bedrijfsnaam: Lek/Habo
Adres: Hertog van Beijerenstraat 6, 2460 AA, Ter Aar